Wednesday, May 1, 2013

Iseseisev töö IV kontaktpäevaks.

Iseseisev töö IV kontaktpäevaks.

Kokku on minu magistritöös kolm (3) uurimisküsimust ja igal uurimisküsimusel on, tulenevalt eesmärgist, oma tegevused.

1. Milline on hetkeolukord e-õppe kasutamisel Kaitseliidu malevates (mis mahus, mis platvormidel, millised malevad, millised algteadmised on instruktoritel)?
Kaitseliidu malevates (15) vastutab väljaõppe planeerimise ja ja kontrolli eest väljaõppeülem, ning antud uurimusküsimuse lahendamiseks planeerin läbi viia intervjuu kõikide väljaõppeülemate või neid asendavate isikutega. Kokku on intervjueeritavaid viisteist (15). Analüüsin andmeid ja kaardistan selle põhjal e-õppe hetkeolukorra malevates.

2. Milline on vabatahtlike kaitseliitlaste valmidus e-õppeks?
Antud uurimisküsimuse lahendamiseks planeerin läbi viia ankeetküsitluse kahe (2) maleva (linna ja maapiirkond)kaitseliitlastele, selgitamaks nende valmisolekut e-õppeks. Ankeedi sissejuhatavas osas selgitatakse e-õppe olemust ja mõisteid. Ankeetküsitlus tuleb läbi viia paberkujul, kuna veebiküsitluse puhul jääksid küsitlusest välja sihtgrupp, kellel puudub juurdepääs internetile ja puuduvad oskused arvuti kasutamiseks. Planeerin läbi viia küsitluse Pärnumaa maleva ja Rapla maleva kaitseliitlaste (10% malevate liikmetest) baasil ning üldistada tulemit tervele Kaitseliidule.

3. Millised on juhised e-õppe läbiviimiseks Kaitseliidus ühtsetel alustel?
Planeerin läbi viia intervjuu Kaitseliidu väljaõppe jaoskonna töötajatega, selgitamaks välja juhised ja piirangud e-õppe läbiviimiseks. Kooskõlastan vastavad juhised Kaitseliidu ülemaga.




No comments:

Post a Comment